Livet som bonusmor

Vi ses igen, Maldiverne!

 

Er her ikke bare smukt? Man skulle næsten ikke tro, at det er mig der har taget billedet.. Men, det er det. Hvert eneste øjekast, hvert eneste hjørne og hvert eneste millimeter af denne ø, var fuldkommen.

 

Dennis gav mig denne ekstraordinære oplevelse, og for mig handlede det også om at få sat pris på den og udvist kæmpe overskud og taknemmelighed. Fordi jeg er og var dybt taknemmelig over, at Dennis gav mig denne rejse og ville dele det med mig.. Den slags må man absolut ikke betragte som en selvfølge!

Derfor handlede det også meget om, at opnå mest mulig de 7 dage vi havde til rådighed. Og det var lidt svært for mig i starten at finde ud af, hvordan jeg skulle forholde mig til så perfekt en ferie. Det var lidt noget andet og en del dyrere, end hvad jeg før har prøvet – og det siger ikke så lidt.. Får man nu det hele med? Får man oplevet alting? Får man set det hele? Hvad mangler vi? Hvad kan jeg give igen?

Alle har spurgt mig, hvad vi fik tiden til at gå med, for… “Hvad kunne I lave på den lille ø? Kommer i ikke til at kede jer?”

 

x

Vi tog toget fra Randers til Kastrup lufthavn tidlig morgen, og rejste så fra Kastrup til Zürich. Her ventede vi kun kort tid, og steg så på den lange 9,5 timers flyvetur direkte til Male, Maldivernes hovedstad.

Turen gik godt, vi fik mad x 3, vi fløj om natten så vi kunne sove, ovenikøbet med 2 ekstra pladser til at strække sig på.. Og så var spændingen jo i top, men det er den jo altid..

I Male skulle vi med taxa ud til stedet hvor vandflyene fløj fra. Her ventede vi også kun kort tid, og afsted det gik. 12 mand kunne vi sidde i det lille fly, meget specielt. Og særligt at se Maldiverne oppefra.. Jeg var et kæmpe smil!

Maldiverne er jo små øer, ude midt i ingenting. Det er svært at beskrive, hvor unikt det var at se oppefra i et vandfly. Svært at forstå, hvordan de her ø’er bare opstår ud af ingenting. Det ser så vildt ud..

På de her små øer, er der besætning i nærmest døgndrift, som sørger for at gæsterne har det godt og alt er som det skal være. Besætningen “bor” der, da de selvfølgelig ikke bare lige kan komme hjem, når vagten er ovre og sengen kalder.. Du skal altså virkelig have stor passion for dit arbejde, da du aldrig rigtig har fri eller kommer hjem.

Og det gør de selvfølgelig, for en medarbejder fortalte os, at de får 2 dages fri om måneden, som de så kunne lægge sammen, og til sidst holde noget ferie, og tage tilbage hvor de rigtig bor.. Men, tænk hvis det var os her hjemme.. 2 dage om måneden? Tænk lige over det… Tænk lige over, hvor lidt det er..

 

 

Vi fik vores Jacuzzi Water Villa, som var helt idyllisk! Den lå ude på vandet, som i øvrigt var smukkere end noget jeg nogensinde har set eller nok kommer til at se igen! Stor terrasse, seng med udsigt ud over havet, kæmpe badeværelse, et køleskab der blev fyldt op gratis hver eneste morgen.. Rengøring 2 gange om dagen. Hvad gir’ i mig?

Vores Jacuzzi var privat, med varmt vand, under åben himmel og med udsigt ud over det smukke hav. Altså, det bliver ikke meget bedre, gør det vel? Her kunne vi så sidde, med champagne, eller vin, eller hvad end baren bød os på, en romantisk stemning og kigge hinanden dybt i øjnene. Lytte til havet brusen.. Kigge op på stjernerne.. Og se store som små fisk, og hajer svømme rundt under os.. Det var perfektion, uden sammenligning..

 

Så.. Hvad lavede vi så, på denne lille ø?

Øen indeholdt mere end hvad man lige regner med..

 

x

Der var 2 restauranter, den ene var gratis for os fordi vi havde all inclusive, den anden lidt anderledes og kostede penge. Der var 2 barer, en boldbane hvor der kunne spilles både tennis, badminton, fodbold, wallyball, mm. Denne bane brugte besætningen selv ofte, for at få tiden til at gå når de havde fri. Det var dem vel undt.

Der var en lille massage-klinik, hvor man kunne betale for at få en lækker massage. Så var der et fint lille fitness vi kunne benytte os af..

Der var en dykkerforretning, hvor man både kunne komme med en båd ud og dykke, men også lære at snorkel. Dykning kostede dog ekstra penge.. Denne forretning havde også paddleboard, jetski og kajak til fri afbenyttelse.

Vi havde ikke sko på i en uge, hele øen var på sand, og alle gik rundt i bare tæer. Det var altså helt særligt, og virkelig følelsen af ferie!

Hver aften kl. 21, når man havde spist sig mæt i den lækreste og største buffet, kom der underholdning på hotellet, som var noget nyt hver dag. Så sad man i baren og fik sine daglige cocktails, i bare tæer, og lyttede til lidt musik.. Tænkte på hvad dagen havde budt sig, og forberedte sig til næste. Og så tænker du, “ja, det gør man jo alle steder..” Og det gør man. Men det her var bare noget andet. Du kunne ikke bare lige tage en taxa ind til byen, eller tage til en anden strand. Der var det der var. Intet mere – intet mindre. Så alt skulle planlægges og vi skulle skrive os på til de ting vi gerne ville prøve, i god tid, inden pladserne var gået til nogle andre. Men det gjorde ikke noget, alt var præcis som det skulle være.. Vi fik i øvrigt et Sunset Cruise med i prisen, hvor vi sejlede i solnedgang i 2 timer, og var så heldige at finde delfiner på vores rejse. Det smukkeste dyr, hoppede omkring vores båd, imens vi klappede af dem og havde julelys i øjnene! Det var magisk.

 

Men det tiden jo primært gik med hele dagen, var at dykke og snorkel. At se det smukkeste liv, i det smukkeste klare vand. Jeg har snorklet før i Egypten og Thailand, men det her var meget større.. Og så har jeg desuden aldrig svømmet med hverken hajer eller skildpadder. Det var det vildeste! (se videoer på instagram)

Det er kun 3 ud af næsten 100 billeder jeg har, fra under vand. Vi havde nemlig købt det nyeste Go-pro kamera – hvilket btw, er den bedste investering til dato!

Så her svømmede vi rundt og fik set dyr og liv vi begge kun har set på film.. Nogle dage var vi ude 3-4 gange, og næsten 1-1,5 timer ad gangen. Vi blev begge så opslugte, og var næsten ikke til at drive ind igen.. Ikke så sært, at vi begge blev total solskoldet!

 

 

“Hvorfor snorkler du kun Amanda? Hvorfor ikke dykke?”

Rigtig godt spørgsmål.. Og en meget simpelt forklaring. Jeg er sindsyg god til at svømme, og jeg elsker det. Men jeg har dårlig ører, forstået på den måde, at jeg ikke kan udligne trykket – heller ikke når jeg flyver. Der sidder jeg med store ørepropper, og gaber mere eller mindre konstant, for at holde trykket væk. Da jeg var lille skreg jeg i ét væk, hver eneste gang vi lettede og landede.. Personalet om bord anede ikke hvad de skulle stille op, og det gjorde mine forældre heller ikke.. Den eneste løsning for mig NU, er, at bruge de ørepropper, de lindre. Men under vand, er der ikke andre løsninger, det skal man helt simpelt bare lære. Og det er desværre ikke en mulighed for mig..

Når blot jeg er 2-3 meter nede, begynder jeg at få smerter i mine ører, og trykket presser sig på, og jeg kan intet stille op. Så jeg har med tiden lært at acceptere, at skæbnen ikke vil have mig til at nyde den slags, så derfor er der ingen grund til at jeg tager et dykkercertifikat. Jeg vil dog ønske at mine børn slipper for den last, da det absolut ikke har været sjov, heller ikke for min familie.. Men så er det godt, at i et så smukt vand som på Maldiverne, så får man lige så meget ud af at snorkel, som at dykke. Dennis dykkede.. Og jeg kan kun anbefale alle andre det også. Jeg ville ønske, at jeg kunne!

 

 

x

Til de af jer der vil se mere, har jeg lagt en del op på instagram og nogle videoer på facebook, som i kan finde på min væg. Derudover har jeg stadig et helt album oppe i toppen på instagram, som hedder Maldiverne, hvor hele vores tur ligger gemt inde, og alle de stories som jeg har lagt op dernede fra. Der ligger rigtig meget godt også 🙂

Vores resort hed “Veligandu Island Resort & Spa”. De har også en instagram fyldt med smukke billeder, som i kan gå ind og kigge.

Grunden til at mit indlæg hedder “Vi ses igen, Maldiverne!” giver vel lidt sig selv.. Jeg håber, at vi en dag får tid og penge til, at besøge denne ø igen. Den er det hele værd!

Tak fordi i ville læse med. Og tak til min skønne kæreste, for at dele denne kæmpe oplevelse med mig. Jeg elsker dig. <3

 

xoxo Amanda.

 

Instagram; Guldbrandt93

1 kommentar

  • Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely magnificent.
    I actually like what you’ve acquired here,
    certainly like what you’re saying and the way in which you say it.
    You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise.
    I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous web site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som bonusmor